Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 rode en gele paprika
2 sjalotjes
1 teen knoflook
1½ dl salsasaus
1 el paprikapoeder snuf chillipoeder
2 el limoensap
uitgelekte nierbonen(½ literblik of pot)
4 kipkarbonades

Bereiden

Een rode en gele paprika en 2 sjalotjes fijnsnipperen en met 1 teen knoflook uit de pers, 1½ dl salsasaus, 1 el paprikapoeder, snuf chilipoeder, 2 el limoensap en uitgelekte nierbonen (½ literblik of pot) mengen. De ‘saus‘ in de braadzak scheppen en 4 kipkarbonades ertussen leggen. De zak met sluitclip sluiten. In een ovenschaal leggen, inprikken, bij 175 graden in 45-50 min uit de oven laten staan. Uit de zak scheppen (de damp is heet!)
Serveertip:met rijst serveren. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken